UUDISTUKSIA

Niin kuin edellisestä postauksesta ja tämän nimestä voitte huomata, blogini on muuttumassa. Ulkoasu muuttuu paljon ja sisältö myös. Minulla on jo tekeillä uusi banneri, mutta siinä menee vielä aikaa ennen kuin se on valmis, banneri on jotenkin tosi vaikea tehdä. Osaako joku muu samaistua tuohon?
Postauksia tulee neljä kertaa viikossa ja aina samoina päivinä ja kellonaikana. Ilmoitan myös aina instagramissa, jos postaus viivästyy tai jotain muuta. Ottakaa se siis haltuun (@hetkessamukana). Postauksia tulee siis maanantaisin, keskiviikkosin, perjantaisin ja sunnuntaisin, klo: 12.00.

Ensi viikolla tulee ihan super mahtavia postaksia. Ensi viikolla postaukset ovat aika meikki ja muoti painotteisia.

MINKÄLAISIA POSTAUKSIA HALUAISITTE MINULTA?


Kommentit

 1. Hienoa, että olet aktiivinen täällä. Se on niin jännä miten paljon aikaa saa menemään yhteen postaukseen ja sinä teet 4 viikossa :D Odotan millainen ulkoasu on tulossa ja banneri myös :)

  vinuski.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista<3
   Juu postaukseen saa menemään aikaa helposti sen pari tuntia. Jotkut varmaan luulevat että kirjoitat vaan ja liität kuvat ja julkaiset, mutta ei todellakaan. Tuossa äsken tein tulevaa postausta 1,5 tuntia ja kirjoitin tekstin, vielä kuvien muokkaus ja lukeminen.

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit