BLOGI ESITTELY: VÄRIFILMI
Tänään erilaista postausta tulossa. Tämä on ensimmäinen yhteistyö toisen bloggaajan kanssa. Ajattelimme Mimmin kanssa tehdä toisen blogin esittely. Mitä mieltä Mimmi on minun blogistani? Sen voit käydä katsomassa täältä.
Mimmin blogi on se selkeä ja sitä on mukava lukea. Blogi on valokuvaus painotteinen lifestyle blogi. Mimmin blogiin tulee postauksia sopivin väliajoin ja mielenkiintoisia aiheita. Myös on ihanaa nähdä, että olet aktiivinen kommentti osiossa, jossa vastailet lukijoillesi.
Sen jälkeen voin esitellä teille minun mielestäni kolme lemppari postausta Mimmin blogista😊

 Ihan ensimmäinen on viime vuoden joulukalenterista luukku:12, Mistä iloitsen. Tämä postaus on jotenkin tosi positiivinen ja tsemppaava postaus<3

Toisena on myöskin viime vuodelta, tosi asiallinen postaus. Eli sarjasta: Blogin kirjoittaminen#8: liikaa lukuja? Suosittelen lukemaan tuon postauksen, siinä on paljon hyödyllistä asiaa ja opettavainen ainakin minulle:D

Viimeisenä mutta ei huonoin vaan oikeastaan tämä on mun lemppari postaus Mimmiltä<3 Tämä on myöskin sarjasta: Blogin kirjoittaminen#1: pelkkää napin painallusta?
Itse olen myös meinannut kirjoittaa tämmöisen postauksen. Tämmöiset postaukset ovat todella hyödyllisiä ja opettavaisia. Ei se postaus tule valmiiksi nappia painamalla, vaan niiden eteen tehdään työtä.
Mimmi on tehnyt mahtavaa työtä blogin kanssa ja toivottavasti menisitte lukemaan hänen postauksiaan:D

MITÄ MIELTÄ OLETTE TÄMMÖISESTÄ POSTAUKSESTA? LISÄÄ SAMANKALTAIS

Kommentit

  1. Ihanan positiivisesti kirjoitettu :) oli tosi kivaa tehdä yhdessä postaus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista<3 Juu oli mahtavaa tehdä kanssasi yhteistyötä.

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit