KESÄN LEMPPARIT

Tänään teen tosi erikoisen postauksen, vaikka tämä on tosi yleinen lemppari postaus, mutta en käytä ollenkaan kuvia. Olen halunnut tehdä jo pitkään tämmöisen postauksen, jossa ei ole ollenkaan kuvia. Mutta katsotaan miten tämä onnistuu.


Ensimmäinen lemppari on ollut sää. Vaikka lämmintäkin saisi olla, olen tykännyt myös sateesta. Jotenkin tämmöinen sää on hyvä minun makuuni.

Toisena on asuntomessut. Odotin tosi pitkään asuntomessuja ja nyt ne vihdoin tuli. Käytiin siellä eilen ja olin tosi positiivisesti yllättynyt.  Sisustus oli minun makuuni ja talotkin. Haluaisin äydä siellä vielä toisen kerran.

Sitten vähäinen meikki. Oon jotenkin tykästynyt vähempään meikkiin kesällä, laitan nykyään usein vain kulmat ja ripset ja valmis. Kyllä kesällä sitten juhliin laitan aina enemmän.

Viimeisenä on mökillä oleminen. Varmaan tosi moni on viettänyt kesiä mökillä ja niin kuin mekin. Ei olla oltu vielä mökillä yötä mutta aina päivän reissuja. Siellä ollaan aina uitu ja syöty makkaraa, kerran meillä oli kunnon eväät. Olen myös viettänyt aikaa paljon mammalassa tänä kesänä. Se on niin lähellä mökkiä että pääsee metsän kautta muutamassa minuutissa.

 Kesä on mennyt tosi nopeasti ja mukavasti, mutta vielä on paljon tekemistäJ


MITÄ SÄ OOT TEHNYT KESÄLLÄ?

Kommentit

  1. Kiva postaus! Hauska idea kertoa ns. ei kongreettisia asioita mistä on pitänyt. :D

    vinuski.blogspot.com

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit