HARRASTUKSENI
Tein joskus vuosi sitten samanlaisen postauksen, mutta harrastukseni ovat muuttuneet aika paljon. Osa harrastuksista ovat jääneet pois ja jotain on tullut lisää.

Harrastan tällä hetkellä partiota, käyrätorven soittoa ja soitan myös orkesterissa. Tällä hetkellä minulla ei ole mitään urheiluharrastusta, mutta yritän miettiä jotain.
Ajattelin kyllä alkaa käymään lenkeillä useammin.

Partiota olen nyt harrastanut muutaman vuoden, ja olen todella iloinen, että löysin juuri partion. Siellä näen kavereita ja pääsee käymään retkillä.

Sitten pitkäaikaisin harrastuksen. Nyt alkaa kuudes vuosi käyrätorven soitossa. Mutta orkesterissa, vasta toinen vuosi. Mulla vaihtu nyt opettaja, mutta jatkoin edelleen vaikka eka piti miettiä tosi tarkkaa. Orkesterin kanssa olen käynyt soittamassa kerran, mutta enköhän käy useammin sitten kun taas orkesteri alkaa.
Kesällä en ole paljoa harjoitellut vaikka pitäisi, mutta katsotaan jos sitten loppukesästä innostuisin. 

MITÄ SINÄ HARRASTAT?Kommentit

 1. Kivoja harrastuksia! (Erityisesti partio :DD)
  Aika erikoista soittaa käyrätervea, miten päädyit juuri tuollaiseen soittimeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista<3 Partio on todella mukava harrastus :D
   Päädyin käyrätorveen, kun musiikkiopistolla oli avoimet ovet ja siellä sai kokeilla erilaisia soittimia. Kokeilin sitten käyrätorvea ja sain jonkun äänen. Mietin sitä pitkään alanko soittamaan vai en mutta päätin hakea musiikkiopistoon ja pääsin soittamaan käyrätorvea.

   Poista
 2. Oi, sulla on kivoja harrastuksia! :) Mä en oikein harrasta mitään, kirjoitan blogia ja käyn satunnaisesti lenkillä :)

  https://taruanuelina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista<3 Ai niin unohdin tuon blogin kirjoittamisen tuosta listasta :D

   Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit