HELSINKI DAY:2
 
…Seuraavana päivänä herätiin 7 aamupalalle. Aamupala oli taas hyvää niin kuin yleensä. Syötiin siinä varmaan tunti ja mentiin sen jälkeen hotellihuoneeseen vielä makoilemaan.

Sen jälkeen lähdettiin kiertämään Helsinkiä ja shoppailemaan. Käytiin Itiksessa kaupoissa. Ja sieltä tulikin ostoksia pari kassia. Käytiin mm. Zarassa, Stocmannilla ja Kickissä. Shoppailun jälkeen tulimme metrolla takaisin hotellille.
 Hotellihuoneessa etsittiin sopivaa paikkaa, jossa voisimme käydä syömässä ja löysimme onneksi hyvän paikan. Syötiin sitten Frans&Amelie ravintolassa, joka sijaiti meidän hotellin alakerrassa. Oli todella nopea käydä syömässä. Ruokana siellä oli iso salaattipöytä, kanankoipia ja lohkoperunoita<3 Jälkiruuaksi keksejä ja kahvi tai tee.  Frans&Amelie:ssa oli mahtava asiakaspalvelu, erikoivalion suhteen.

Iltapäivällä me lähdimme käymään Sea Life:ssä. Nähtiin haitten ruokinta ja kierrettiin se kahteen kertaan:D Kävimme myös siinä Linnanmäellä syömässä vain hattaraa. Oli kyllä taas hyvää hattaraa, ja kesän ensimmäinen semmoinen. Illemmalla ei oikeastaan tehty mitään erikoista.
Ja seuraavana päivänä lähdimme vain aamusta junalla kohti kotia päin.
Aikaisin aamulla kävimme kyllä kävelemässä ja vielä muutamassa kaupassa äidin kanssa. Juna matkalla meillä oli eväänä taas kanasalaattia. 

Kommentit

Suositut tekstit