HATTARA AURINGONLASKU
Sain taas pitkästä aikaa auringonlaskusta kuvia. Nää ei kyllä oo mistään parhaimmasta päästä, kun otin nämä omalta pihalta todella nopeasti.
Pikkuveljenikin innostui kuvien otosta ja otti varmaan 20 tärähtänyttä kuvaa taivaasta :D. Piti vähän näyttää miten niitä kuvia oikein otetaan, kuunteli onneksi. Kyllä hän lopulta sai pari onnistunutta kuvaakin. 

Noista pilvistä mulle tuli mieleen samantien hattara. Itse rakastan hattaraa kesällä ja yleensä kesässä pitää ostaa yksi hattara.

Kun tulee syksy pitää lähteä mammalaan kuvailemaan, puita ja piha rakennuksia. Se on mulla jo suunnitelmissa. Syksy on mun lempivuodenaika, joten kuvia tulen ottamaan silloin aika paljon. Pitäisi käydä mammalassa vielä tällä viikolla kuvaamassa pari juttua, jotka jäi viime kerrasta. Myös mökillä löysin pari kuvauskohdetta. Mun päässä pyörii vaan niin paljon  ideoita, jonne lähtis kuvaaamaan. Pitäis varmaan kirjoittaa aina ylös, kun tulee mieleen joku kuvauskohde:D Onko jollain muulla sama ongelma, että kuvauskohteita on miljoona päässä yhtäaikaa?

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit