HELSINKI DAY #1
Oltiin tossa pari päivää Helsingissä pikku lomalla. Ja siitä ajattelin tehdä postauksen tänne. Niin kuin huomasitte, ei tullut melkein viikkoon postausta. Ja syy oli se, että oltiin siellä Helsingissä lomalla.

Lähdettiin siis bussilla Helsinkiin 1.8.2017, kello kymmenen jälkeen. Istuttiin siinä muutama tunti ja eväänä oli tietenkin kana-tacosalaattia. Kun päästiin Helsinkiin, mentiin suoraan hotelliin. Hotellina meillä toimi Sokos hotelli Helsinki.
Kello olikin jo sen verran että piti etsiä ruokapaikka. Mentiin syömään perinteiseen HesburgeriinJ Ja siellä saatiin vatsat täyteen.

Me ostettiin myös vuorokausiliput, joilla pystyi sitten kulkemaan julkisilla.
Illemmalla lähdettiin sitten käymään Suomenlinnassa lautalla.

En koskaan ole käynyt siellä joten se oli erinlainen kokemus. En tiennyt mitä odotin Suomenlinnalta mutta yllätyin positiivisesti. 
Emme kerenneet koko Suomenlinnaa kiertämään, kun pikkuveljelläni oli jalka kipeänä. Mutta näimme oikeastaan ne paikat, jonne halusimme.Suomenlinnan jälkeen kävimme vielä kaupoissa ja ostamassa iltapalaa.
Iltapalan jälkeen kävimme vielä iltakävelyllä kirkolla.


Meidän piti käydä vain siellä, mutta menimmekin Presidentin linnan eteen. Kävimme sitten nukkumaan 23:00Seuraavana päivänä herätiin 7 aamupalalle...

Kommentit

Suositut tekstit