Tallinna


Oltiin Tallinnassa 13.7.2016. Mentiin siis laivalla Tallinnaan Silja Europalla ja meillä oli aikaa kierrellä siellä noin viisi tuntia. Olimme katsoneet, että siellä voi sataa ja kun oltiin kävelty pikku matka alkoi satamaan onneksi olimme ottaneet sateenvarjot mukaan. Kun tulimme laivasta huomasin keltaiset taksit.

Kävimme kiertelemässä Sada marketi:ssa. Se oli vähän kuin iso tori sisätiloissa. Sieltä en ostanut muuta kun yhden magneetin.

Kun sade oli lakannut lähdimme vanhaan kaupunkiin kiertelemään. En siis ole koskaan ennen käynyt Tallinnassa, joten se oli ikimuistoinen matka. Tykkään tosi paljon vanhoista taloista ja ylipäätään vanhoista asioista.


Kun oltiin kävelemässä alkoi satmaan todella kovaa. Menimme ravintolan porttikäytämään odottamaan että sada laikkaisi




Kun sade oli lakannut lähdimme kävelemään. Torilla oli tosi paljon väkeä. Siellä oli paljon ravintoloita joihin työntekijät yrittivät saada meitä syömään. Mutta niissä ei ollut mitään jota olisin voinut syödä.

Kävimme Mango:ssa. Ja  kävimme kiertelemässä muuten kauppakeskuksessa.
Sen jälkeen, kun olimme kiertäneet lähdimme etsimään Hesburgeria. Mutta sitä ei meinannut löytyä. Kiertelimme etsimässä Hesburgeria. Mutta loppujen lopuksi löysimme. Ja saimme syötyä. Lähdimme takaisin laivaan ja takaisin Helsinkiin.

Kommentit

Suositut tekstit