LETTUJA
Tein taas pitkästä aikaa lettuja. Oli kyllä hyviä, mutta ei ne
mummon lettuja tule voittamaan varmaan ikinä :)
Mutta ennen kun mennään ohjeeseen, kerron teille muutaman asian.
Ihan ensiksi muutan blogin ulkoasua ja muutenkin postausten
näköä, niin kuin varmaan huomaatte tekstin fontista. Kaikkea muuta siistiä
tapahtuu blogissa näillä parilla viikolla. Yritän saada blogin ulkoasun
valmiiksi viikossa, se muuttuu pikku hiljaa, katsotaan miten on aikaa.
Myös postauksiin tulee päivät ja ajat, jotta se olisi selkeämpi. Ja haluan, että minulla on aikataulu, jota noudatan tarkasti. Näistä muutoksista teen vielä erillisen postauksen, joka tulee toivottavasti tänään illalla.
Myös postauksiin tulee päivät ja ajat, jotta se olisi selkeämpi. Ja haluan, että minulla on aikataulu, jota noudatan tarkasti. Näistä muutoksista teen vielä erillisen postauksen, joka tulee toivottavasti tänään illalla.
Mutta ohjeeseen:
2 kananmunaa
5dl kauramaitoa
1dl gluteenitonta jauhoseosta
1dl tattarijauhoja
½ tl suolaa
1rkl öljyä
1rkl sokeria
Paistamiseen: rasvaa
Riko kananmuna
rakenne vispilällä.
Lisää muut aineet
sekaan
Anna turvota
noin tunnin ajan
Paista letut ja tarjoile mansikkahillon kanssa.
MIKÄ ON SUN
LEMPPARI HERKKU?
Kommentit
Lähetä kommentti