RUNEBERGIN TORTUT
Vaikka Runebergin päivä meni jo mutta
ajattelin silti jakaa tän ohjeen. Voihan näitä tehdä milloin vain haluaa,
vaikka jouluna: D
Ohje:
100g margariinia
1dl sokeria
1 kananmuna
1dl gluteenitonta jauhoseosta
1dl gluteenittomia korppujauhoja.
½ dl jauhettua mantelia
1tl leivinjauhetta
Pinnalle:
vadelmahilloa
Kuorrutus:
2tl vettä
0,5dl tomusokeria tai niin paljon kun
kuorrutuksesta tulee hyvän tahmeaa.
1.
Laita uuni kuumenemaan 200
asteeseen.
2.
Vatkaa margariini ja sokeri
vaahdoksi, lisää kananmuna hyvin vatkaten.
3.
Sekoita kuivat aineet keskenään
ja lisää ne taikinaan, sekoita tasaisesti.
4.
Laita muffinisivuokaan muffinsivuat
ja täytä ne niin että pohja peittyy.
5.
Paista torttuja uuniin
keskitasossa noin 10 minuuttia.
6.
Sekoita kuorrutuksen ainekset
keskenään ja laita se pussiin johon teet pienen reiän kulmaan.
7.
Laita tortun päälle
vadelmahillo ja sen ympärille kuorrutus.
Kuvat tulee myöhemmin kun saan muokattua ne :)
Kuvat tulee myöhemmin kun saan muokattua ne :)
Kommentit
Lähetä kommentti