Ruokamaanantai #6

Tässä postauksessa näytän helpon kääretortun, joka on gluteeniton ja maidoton. Toivottavasti kokeillette ja muistakaa lähettää kuva instagramissa (@hetkesssamukana)


2 kananmunaa
3/4dl sokeria
1dl gluteenitonta jauhoseosta
1/2tl leivinjauhetta

Lisäksi:
sokeria

Täyte:
Hilloaa

Ohje:
1. Laita uuni kumenemaan  225 asteeseen.
2. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauho keskenään.
3. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi
4. Lisää joukkoon kuivat aineet ja sekoita varovasti.
5. Levitä taikina uunipellille leivinpaperin päälle.
6. Paista uunissa n. 5-8 minuuttia.
7. Kaada levy sokeroidun leivinpaperin päälle ja irrota pohja varovasti leivinpaperista.
8. Levitä hillo pohjana päälle ja kääri se kääryleeksi.
      

  
  
Seuraavaan postaukseen :)

Kommentit

  1. Tuleeko pellillinen?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tulee. Jos haluat tehdä isomman niin kannattaa suurentaa ohje kaksinkertaiseksi. Itse kokeilin juuri eilen kaksinkertaisella ohjeella :)

      Poista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit