Ruokamaanantai #6
Tässä postauksessa näytän helpon kääretortun, joka on gluteeniton ja maidoton. Toivottavasti kokeillette ja muistakaa lähettää kuva instagramissa (@hetkesssamukana)
2 kananmunaa
3/4dl sokeria
1dl gluteenitonta jauhoseosta
1/2tl leivinjauhetta
Lisäksi:
sokeria
Täyte:
Hilloaa
Ohje:
1. Laita uuni kumenemaan 225 asteeseen.
2. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauho keskenään.
3. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi
4. Lisää joukkoon kuivat aineet ja sekoita varovasti.
5. Levitä taikina uunipellille leivinpaperin päälle.
6. Paista uunissa n. 5-8 minuuttia.
7. Kaada levy sokeroidun leivinpaperin päälle ja irrota pohja varovasti leivinpaperista.
8. Levitä hillo pohjana päälle ja kääri se kääryleeksi.
Ohje:
1. Laita uuni kumenemaan 225 asteeseen.
2. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauho keskenään.
3. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi
4. Lisää joukkoon kuivat aineet ja sekoita varovasti.
5. Levitä taikina uunipellille leivinpaperin päälle.
6. Paista uunissa n. 5-8 minuuttia.
7. Kaada levy sokeroidun leivinpaperin päälle ja irrota pohja varovasti leivinpaperista.
8. Levitä hillo pohjana päälle ja kääri se kääryleeksi.
Seuraavaan postaukseen :)
Tuleeko pellillinen?
VastaaPoistaKyllä tulee. Jos haluat tehdä isomman niin kannattaa suurentaa ohje kaksinkertaiseksi. Itse kokeilin juuri eilen kaksinkertaisella ohjeella :)
Poista