Gluteeniton omenapiirakka

Tehtiin omenapiirakkaa, joka oli todella hyvää. Omenapiirakasta ei edes tullut kuivaa vaikka yleensä tulee kuivaa. 
Ohje:
150g margariinia
1dl sokeria
1 kananmuna
3dl glutenitonta jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
2dl Oatly Fraiche (yksi purkki)
1/2 dl sokeria
1 kananmuna
1 tl vaniliinisokeria
noin 6 omenaa


  • Sekoita taikinan ainekset.
  •  Levitä taikina vuan pohjalle ja reunoille.
  •  Täytettä varten lisää kermaviili, sokeri ja muna erillisessä kulhossa.
  •  Kaada täyte taikinan päälle ja asettele omenat paikalleen.
  •  Kypsennä uunissa 200 asteessa n. 30-40 minuuttia. 

Kommentit

Suositut tekstit