Gluteeniton omenapiirakka
Tehtiin omenapiirakkaa, joka oli todella hyvää. Omenapiirakasta ei edes tullut kuivaa vaikka yleensä tulee kuivaa.
Ohje:
150g margariinia
1dl sokeria
1 kananmuna
3dl glutenitonta jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
2dl Oatly Fraiche (yksi purkki)
1/2 dl sokeria
1 kananmuna
1 tl vaniliinisokeria
noin 6 omenaa
Ohje:
150g margariinia
1dl sokeria
1 kananmuna
3dl glutenitonta jauhoseosta
1 tl leivinjauhetta
Täyte:
2dl Oatly Fraiche (yksi purkki)
1/2 dl sokeria
1 kananmuna
1 tl vaniliinisokeria
noin 6 omenaa
- Sekoita taikinan ainekset.
- Levitä taikina vuan pohjalle ja reunoille.
- Täytettä varten lisää kermaviili, sokeri ja muna erillisessä kulhossa.
- Kaada täyte taikinan päälle ja asettele omenat paikalleen.
- Kypsennä uunissa 200 asteessa n. 30-40 minuuttia.
Kommentit
Lähetä kommentti